Ratyl Car Care

RATYL CAR FRESH 500 ML

art.nr. 84100500
EAN: 8719325192582

productbeschrijving
Ratyl Car Fresh is een hoog geconcentreerde ontgeurder met reinigende capaciteiten.
Ratyl Car Fresh wordt ingezet om onaangename geuren te maskeren en/ of neutraliseren en daarvoor in de plaats een fris geurende indruk achter te laten. Het product is gemakkelijk biologisch afbreekbaar, vrij van schadelijk NTA en fosfaten en kan zonder problemen gemengd worden met traditionele reinigingsmiddelen .

toepassingsgebied 
Ratyl Car Fresh  is ideaal voor het reinigen van bekleding in auto’s en/ of het behandelen van de hemel uit textiel in de auto, zodat deze weer een fris geurende indruk geeft. Ratyl Car Fresh is vooral ook uitermate geschikt voor het reinigen en ontgeuren van allerlei containers, zoals vuilcontainers , tanks , opvangbakken , bulkwagens, vrachtwagen cabines etc. en laat daarbij een frisse geurindruk achter.

Ratyl Uni Clean 500 ML

art.nr. 80100500
EAN: 8719325192681

productbeschrijving
Ratyl Uni Clean is een schuimarme fris geurende reiniger en hoog geconcentreerd schoonmaakmiddel met diepte werking op de meest hardnekkige statische vervuiling. Werkt sterk ontvettend, maar is vrij van bijtende logen. Het product bevat corrosie beschermers en is zeer lakvriendelijk. Droogt glanzend op door de unieke combinatie van grondstoffen.

toepassingsgebied
Ratyl Uni Clean wordt ingezet als nevelreiniger voor transportvoertuigen zoals: vrachtwagens, bussen, campers, bestelwagens etc. Verwijdert snel en effectief hardnekkige vervuilingen zoals vet, olievlekken (siliconen) e.d. van metaal, kunststof, vloeren en andere materialen. Ratyl Unic Clean verwijdert tevens lichte metaaloxydatie en geeft metalen, kunststof , glas en andere materialen hun natuurlijke glans terug . Dit zeer sterk geconcentreerde product staat borg voor een economisch gebruik. Door de prettige geur ook inzetbaar voor het interieur van auto’s, bussen, spoorwegrijtuigen, caravans,  etc.

 

RATYL TEXTILE CLEANER 500 ML

art.nr. 88000511
EAN: 8719325192667

productbeschrijving
Ratyl Textile Cleaner is een gebruiksklaar niet schuimend, snel werkend reinigingsmiddel voor tapijt en bekleding. Ratyl Textile Cleaner verwijdert snel vet, vuil, rookaanslag en niet opgedroogd bloed. Ratyl Textile Cleaner heeft een snelle loswekende werking en is opge­ bouwd uit biologisch afbreekbare grondstoffen.

toepassingsgebied
Ratyl Textile Cleaner kan gebruikt worden voor het reinigen van tapijt en bekleding in horecagelegenheden, sporthallen, zieken- en verzorgingshuizen, zwembaden, auto’s, bussen, treinen en kantoorgebouwen.

 

Ratyl Insect remover
500 ML

art.nr. 84000511
EAN: 8719325192636

productbeschrijving
Ratyl Insect Remover is een gebruiksklare reiniger geschikt voor het snel en efficiënt verwijderen van insectenresten. Het product is vrij van agressieve logen en schadelijk NTA / EDTA en bevat bovenal geen oplosmiddel , – siliconen, – AOX, of fosfaten.

toepassingsgebied
Ratyl Insect Remover voor het verwijderen van ingedroogde insectenresten van ruiten, radiator, gril, bum pers, koplampen, nummerplaat etc. Ook uitermate geschikt voor het verwijderen van olie, vet, brandstofresten, siliconen, verkeersvuil etc.

RATYL GLASS CLEAN
PLUS 500 ML

art.nr. 83000500
EAN: 8719325192629

productbeschrijving
Ratyl Glass Clean Plus is een gebruiksklare glas- en interieurreiniger voor het snel en streeploos reinigen van alle waterbestendige oppervlakken.

toepassingsgebied
Ratyl Glass Clean Plus is te gebruiken op alle waterbestendige oppervlakken, zoals bijvoorbeeld: melamine deuren, kunststof tafels, kasten en spiegels. Het is bovendien geschikt als interieurreiniger voor voertuigen.

RATYL COCKPIT CARE
500 ML

art.nr. 81000500
EAN: 8719325192605

productbeschrijving
Ratyl Cockpit Care reinigt, vernieuwt en beschermt het interne gedeelte van de auto en brengt deze weer in optimale conditie door een hoge glans achter te laten op de behandelde oppervlakken. Ratyl Cockpit Care bevat geen oplosmiddel. Het product verwijdert vervuilingen en verzorgt o.a. dashboard, kunststoffen bekleding van deuren, stoelen, strips en rubber onderdelen van het interieur. Ratyl Cockpit Care is niet plakkerig en heeft antistatische eigenschappen , waardoor vuil minder snel aan het behandelde oppervlak hecht. Ratyl Cockpit Care geeft een hoge langdurige glans en heeft een aangename geur.

toepassingsgebied 
Ratyl Cockpit Care is te gebruiken op alle kunststof delen in de auto. Uitzonderingen vormen het stuur en de rubbers van de voetpedalen. Ook buiten de auto inzetbaar, maar daar is de werking van beduidend minder lange duur.

Ratyl Engine Care
500 ML

art.nr. 85100500
EAN: 8719325192735

productbeschrijving
Ratyl Engine Care reinigt, vernieuwt, verzegelt en beschermt de motorruimte. Ratyl Engine Care geeft een diepe glans op alle motordelen. Ratyl Engine Care tast geen motordelen aan, is waterafstotend en werkt anti corrosief. Ook rubber onderdelen blijven soepel, doordat deze niet meer kunnen uitdrogen. Tevens worden geoxideerde aluminium motoren weer in top conditie gebracht na gebruik van Ratyl Engine Care.

toepassingsgebied
Ratyl Engine Care is toe te passen op alle oppervlakken in het motorgedeelte.

RATYL WHEEL CLEANER
ULTRA 500 ML

art.nr. 82100511
EAN: 8719325192704

productbeschrijving
Ratyl Wheel Cleaner Ultra is een zeer sterke gebruiksklare professionele, alkalische reiniger voor periodiek onderhoud van velgen. Ratyl Wheel Cleaner Utra verwijdert vet, olie, eiwit­ten, straatvuil, oude waslagen, roestloop, roet en dieselaanslag (B7 aanslag). Werkt snel en heeft een hoog vuil dragend vermogen . Verzeept natuurlijke en dierlijke oliën en vetten en emulgeert en deëmulgeert zeer snel olie en vet. Ratyl Wheel Cleaner Ultra etst niet op glas en is opgebouwd uit biologisch afbreekbare grondstoffen.

toepassingsgebied 
Ratyl Wheel Cleaner Ultra is te gebruiken voor het reinigen van alle gangbare velgen. Door zijn alkalische karakter tast het geen voegen of ander kalkhoudend materiaal aan.

RATYL WHEEL CLEANER
XTRA 500 ML

art.nr. 10602520
EAN: 8719325192728

productbeschrijving
Ratyl Wheel Cleaner Xtra is een velgenreiniger voor het verwijderen van hardnekkige vervui­lingen zoals, spoorslag, remstof, vliegroest, roest en vet op velgen. Ratyl Wheel Cleaner Xtra hecht zich uitstekend, waardoor het product beter kan inwerken en erg zuinig is in gebruik. Wheel Cleaner Xtra is pH-neutraal en tast lakken niet aan.

toepassingsgebied 
Ratyl Wheel Cleaner Xtra is speciaal ontwikkeld voor het veilig en moeiteloos reinigen van sterk vervuilde en verroeste velgen.

RATYL CARE WASH
500 ML

art.nr. 80000500
EAN: 8719325192599

productbeschrijving
Ratyl Car Wash is een water gedragen autoshampoo voor het wassen van auto’s en voertuigen. Ratyl Car Wash reinigt en geeft een schitterende glans aan het oppervlak. Ratyl Car Wash bevat biologisch afbreekbare ionische en anionische detergenten.
Car Wash is zowel voor particulier als voor industrieel gebruik. Het product is pH neutraal.

toepassingsgebied 
Ratyl Car Wash wordt gebruikt voor het reinigen van gespoten oppervlakken, glas, chroom, plastics en rubber. Ratyl Car Wash is een ideaal product voor het wassen van allerlei voertuigen , zoals auto’s, caravans, motoren et c.

Ratyl Tyre Care
500 ML

art.nr. 89000500
EAN: 8719325192674

productbeschrijving
Ratyl Tyre Care geeft aan matte bumpers, banden een nieuw uiterlijk en een uitzonderlijke glans, tevens verwijdert het product vervuilingen en verzorgt het o.a. dashbord , kunststoffen bekleding van deuren, strips, rubber en alle kunststoffen aan de buitenzijde. Ratyl Tyre Care is niet plakkerig en heeft antistatische eigenschappen , waardoor vuil minder snel aan het behandelde oppervlak hecht. Ratyl Tyre Care is uitzonderlijk weerbestendig. Kan ook gebruikt worden voor het behandelen van vinyl in het interieur en het behandelen van gereinigde koude motoren. Ratyl Tyre Care heeft een aangename geur.

toepassingsgebied
Ratyl Tyre Care is te gebruiken op alle kunststof- en rubberdelen in en buiten de auto. Niet gebruiken op het stuur en de rubbers van de voetpendalen.

RATYL WAX POLISH
500 ML

art.nr. 81100500
EAN: 8719325192698

productbeschrijving
Ratyl Wax Polish geeft de lak van auto’s een nieuw uiterlijk, sterke duurzame bescherming en glans. Ratyl Wax Polish laat zich moeiteloos en streepvrij uitwrijven; waarbij teerresten en lichte krassen weggewerkt worden.

toepassingsgebied
Ratyl Wax Polish is speciaal ontwikkeld voor verweerde autolakken, die bijvoorbeeld door zonlicht of veelvuldig wassen in wasstraten uitgebleekt zijn. Het product kan op alle laksoorten en kleuren alsook op chroomdelen ingezet worden. Naast de inzet op autolakken, is het product uitermate geschikt voor het reinigen en op hoogglans brengen van bootlakken, caravans, campers etc. De lak krijgt bij gebruik van Ratyl Wax Polish zijn originele diepgang en kleur weer terug. Ratyl Wax Polish laat zich zowel machinaal alsook handmatig verwerken.

Professional industrial lubricants

© Ratyl Professional Industrial Lubricants is onderdeel van Levico B.V.