CAR CARE

Producten

RATYL CAR FRESH
500 ML

Art.nr. 84100500
EAN: 8719325192582

productbeschrijving

Ratyl Car Fresh is een hoog geconcentreerde ontgeurder met reinigende capaciteiten.
Ratyl Car Fresh wordt ingezet om onaangename geuren te maskeren en/ of neutraliseren en daarvoor in de plaats een fris geurende indruk achter te laten. Het product is gemakkelijk biologisch afbreekbaar, vrij van schadelijk NTA en fosfaten en kan zonder problemen gemengd worden met traditionele reinigingsmiddelen .

toepassingsgebied

Ratyl Car Fresh  is ideaal voor het reinigen van bekleding in auto’s en/ of het behandelen van de hemel uit textiel in de auto, zodat deze weer een fris geurende indruk geeft. Ratyl Car Fresh is vooral ook uitermate geschikt voor het reinigen en ontgeuren van allerlei containers, zoals vuilcontainers , tanks , opvangbakken , bulkwagens, vrachtwagen cabines etc. en laat daarbij een frisse geurindruk achter.

RATYL UNI CLEAN
500 ML

Art.nr. 80100500
EAN: 8719325192681

productbeschrijving

Ratyl Uni Clean is een schuimarme fris geurende reiniger en hoog geconcentreerd schoonmaakmiddel met diepte werking op de meest hardnekkige statische vervuiling. Werkt sterk ontvettend, maar is vrij van bijtende logen. Het product bevat corrosie beschermers en is zeer lakvriendelijk. Droogt glanzend op door de unieke combinatie van grondstoffen.

toepassingsgebied

Ratyl Uni Clean wordt ingezet als nevelreiniger voor transportvoertuigen zoals: vrachtwagens, bussen, campers, bestelwagens etc. Verwijdert snel en effectief hardnekkige vervuilingen zoals vet, olievlekken (siliconen) e.d. van metaal, kunststof, vloeren en andere materialen. Ratyl Unic Clean verwijdert tevens lichte metaaloxydatie en geeft metalen, kunststof , glas en andere materialen hun natuurlijke glans terug . Dit zeer sterk geconcentreerde product staat borg voor een economisch gebruik. Door de prettige geur ook inzetbaar voor het interieur van auto’s, bussen, spoorwegrijtuigen, caravans,  etc.

RATYL TEXTILE CLEANER
500 ML

Art.nr. 88000511
EAN: 8719325192667

productbeschrijving

Ratyl Textile Cleaner is een gebruiksklaar niet schuimend, snel werkend reinigingsmiddel voor tapijt en bekleding. Ratyl Textile Cleaner verwijdert snel vet, vuil, rookaanslag en niet opgedroogd bloed. Ratyl Textile Cleaner heeft een snelle loswekende werking en is opge­ bouwd uit biologisch afbreekbare grondstoffen.

toepassingsgebied

Ratyl Textile Cleaner kan gebruikt worden voor het reinigen van tapijt en bekleding in horecagelegenheden, sporthallen, zieken- en verzorgingshuizen, zwembaden, auto’s, bussen, treinen en kantoorgebouwen.

RATYL INSECT REMOVER
500 ML

Art.nr. 84000511
EAN: 8719325192636

productbeschrijving

Ratyl Insect Remover is een gebruiksklare reiniger geschikt voor het snel en efficiënt verwijderen van insectenresten. Het product is vrij van agressieve logen en schadelijk NTA / EDTA en bevat bovenal geen oplosmiddel , – siliconen, – AOX, of fosfaten.

toepassingsgebied

Ratyl Insect Remover voor het verwijderen van ingedroogde insectenresten van ruiten, radiator, gril, bum pers, koplampen, nummerplaat etc. Ook uitermate geschikt voor het verwijderen van olie, vet, brandstofresten, siliconen, verkeersvuil etc.

RATYL GLASS CLEAN
PLUS 500 ML

Art.nr. 83000500
EAN: 8719325192629

productbeschrijving

Ratyl Glass Clean Plus is een gebruiksklare glas- en interieurreiniger voor het snel en streeploos reinigen van alle waterbestendige oppervlakken.

toepassingsgebied

Ratyl Glass Clean Plus is te gebruiken op alle waterbestendige oppervlakken, zoals bijvoorbeeld: melamine deuren, kunststof tafels, kasten en spiegels. Het is bovendien geschikt als interieurreiniger voor voertuigen.

RATYL COCKPIT CARE
500 ML

Art.nr. 81000500
EAN: 8719325192605

productbeschrijving

Ratyl Cockpit Care reinigt, vernieuwt en beschermt het interne gedeelte van de auto en brengt deze weer in optimale conditie door een hoge glans achter te laten op de behandelde oppervlakken. Ratyl Cockpit Care bevat geen oplosmiddel. Het product verwijdert vervuilingen en verzorgt o.a. dashboard, kunststoffen bekleding van deuren, stoelen, strips en rubber onderdelen van het interieur. Ratyl Cockpit Care is niet plakkerig en heeft antistatische eigenschappen , waardoor vuil minder snel aan het behandelde oppervlak hecht. Ratyl Cockpit Care geeft een hoge langdurige glans en heeft een aangename geur.

toepassingsgebied

Ratyl Cockpit Care is te gebruiken op alle kunststof delen in de auto. Uitzonderingen vormen het stuur en de rubbers van de voetpedalen. Ook buiten de auto inzetbaar, maar daar is de werking van beduidend minder lange duur.

RATYL ENGINE CARE
500 ML

Art.nr. 85100500
EAN: 8719325192735

productbeschrijving

Ratyl Engine Care reinigt, vernieuwt, verzegelt en beschermt de motorruimte.

Ratyl Engine Care geeft een diepe glans op alle motordelen. Ratyl Engine Care tast geen motordelen aan, is waterafstotend en werkt anti corrosief. Ook rubber onderdelen blijven soepel doordat deze niet meer kunnen uitdrogen. Tevens worden geoxideerde aluminium motoren weer in top conditie gebracht na gebruik van Ratyl Engine Care.

toepassingsgebied

Ratyl Engine Care is toe te passen op alle oppervlakken in het motorgedeelte.

RATYL WHEEL CLEANER
XTRA 500 ML

Art.nr. 10602520 500 ml
EAN: 8719325192728
Art.nr. 10602120 1000 ml
EAN: 8719325192759

productbeschrijving

Ratyl Wheel Cleaner Xtra is een velgenreiniger voor het verwijderen van hardnekkige vervui­lingen zoals, spoorslag, remstof, vliegroest, roest en vet op velgen. Ratyl Wheel Cleaner Xtra hecht zich uitstekend, waardoor het product beter kan inwerken en erg zuinig is in gebruik. Wheel Cleaner Xtra is pH-neutraal en tast lakken niet aan.

toepassingsgebied

Ratyl Wheel Cleaner Xtra is speciaal ontwikkeld voor het veilig en moeiteloos reinigen van sterk vervuilde en verroeste velgen.

RATYL SPRAY WAX
500 ML

Art.nr. 87000500
EAN: 8719325192650

productbeschrijving

Ratyl Spray Wax + is een snelpoetswas voor een glans- en beschermlaag op alle soorten lak van onder andere auto’s en bestelwagens.

toepassingsgebied

Ratyl Spray Wax + is te gebruiken op alle laksoorten van onder andere auto’s en bestelwagens. Het verwijdert diepe vervuiling en beschermt de lak in één enkele  behandeling.

RATYL CARE WASH
500 ML

Art.nr. 80000500
EAN: 8719325192599

productbeschrijving

Ratyl Car Wash is een water gedragen autoshampoo voor het wassen van auto’s en voertuigen. Ratyl Car Wash reinigt en geeft een schitterende glans aan het oppervlak. Ratyl Car Wash bevat biologisch afbreekbare ionische en anionische detergenten.
Car Wash is zowel voor particulier als voor industrieel gebruik. Het product is pH neutraal.

toepassingsgebied

Ratyl Car Wash wordt gebruikt voor het reinigen van gespoten oppervlakken, glas, chroom, plastics en rubber. Ratyl Car Wash is een ideaal product voor het wassen van allerlei voertuigen , zoals auto’s, caravans, motoren etc.

RATYL TYRE CARE
500 ML

Art.nr. 89000500
EAN: 8719325192674

productbeschrijving

Ratyl Tyre Care geeft aan matte bumpers, banden een nieuw uiterlijk en een uitzonderlijke glans, tevens verwijdert het product vervuilingen en verzorgt het o.a. dashbord , kunststoffen bekleding van deuren, strips, rubber en alle kunststoffen aan de buitenzijde. Ratyl Tyre Care is niet plakkerig en heeft antistatische eigenschappen , waardoor vuil minder snel aan het behandelde oppervlak hecht. Ratyl Tyre Care is uitzonderlijk weerbestendig. Kan ook gebruikt worden voor het behandelen van vinyl in het interieur en het behandelen van gereinigde koude motoren. Ratyl Tyre Care heeft een aangename geur.

toepassingsgebied

Ratyl Tyre Care is te gebruiken op alle kunststof- en rubberdelen in en buiten de auto. Niet gebruiken op het stuur en de rubbers van de voetpendalen.

RATYL WAX POLISH
500 ML

Art.nr. 81100500
EAN: 8719325192698

productbeschrijving

Ratyl Wax Polish geeft de lak van auto’s een nieuw uiterlijk, sterke duurzame bescherming en glans. Ratyl Wax Polish laat zich moeiteloos en streepvrij uitwrijven; waarbij teerresten en lichte krassen weggewerkt worden.

toepassingsgebied

Ratyl Wax Polish is speciaal ontwikkeld voor verweerde autolakken, die bijvoorbeeld door zonlicht of veelvuldig wassen in wasstraten uitgebleekt zijn. Het product kan op alle laksoorten en kleuren alsook op chroomdelen ingezet worden. Naast de inzet op autolakken, is het product uitermate geschikt voor het reinigen en op hoogglans brengen van bootlakken, caravans, campers etc. De lak krijgt bij gebruik van Ratyl Wax Polish zijn originele diepgang en kleur weer terug. Ratyl Wax Polish laat zich zowel machinaal alsook handmatig verwerken.

RATYL CAR CARE AIROPACK

DE UNIEKE VOORDELEN VAN ONZE AIROPACK VERPAKKING.

100% PRODUCT POWERED BY 100% AIR

De traditionele spuitbus, wie kent hem niet ? De druk in deze spuitbus wordt gerealiseerd door een drijfgas in combinatie met schadelijke oplosmiddelen welke bij gebruik vrijkomt samen met het product. Zo kan het voorkomen dat een milieuvriendelijke inhoud alsnog schadelijk wordt.

DAAROM INTRODUCEREN WIJ DE AIROPACK.

Een verpakking die vele malen beter is voor het milieu. Voortgestuwd door lucht in plaats van milieubelastende drijfgassen. Transparant, praktisch onbreekbaar en 360° draaibaar zonder enig drukverlies. Niet ontvlambaar en niet explosief. Bovendien geen gezondheidsrisico bij inademing. Een innovatieve en duurzame oplossing als vervanging van de conventionele spuitbus.

100% LUCHT

Airopack wordt aangedreven door lucht. Volledig vrij van schadelijke drijfgassen.

MILIEUVRIENDELIJK

Werkt op basis van zuivere lucht wat resulteert in een 32% lagere CO2-footprint.

360° BRUIKBAAR

In alle richtingen te gebruiken, waar en wanneer je het meest nodig hebt.

RATYL COCKPIT & BUMPER
CARE 200 ML

Art.nr. 81000200
EAN: 8719325192070

productbeschrijving

Ratyl Cockpit & Bumper Care brengt het interieur van uw auto weer in optimale conditie. Ratyl Cockpit & Bumper Care verwijdert vervullingen en verzorgt o.a. dashboard, kunststoffen bekleding van deuren, strips rubber en alle kunststoffen aan de buitenzijde van uw auto.
Ratyl Cockpit & Bumper Care is ook geschikt om de banden meer te laten glanzen. Niet gebruiken op het stuur en de rubbers van de voetpedalen. Ratyl Cockpit & Bumper Care is niet plakkerig en heeft antistatische eigenschappen, waardoor vuil minder snel aan het behandelde oppervlak hecht. Ook is het product waterafstotend. Ratyl Cockpit & Bumper Care geeft een mooie glans en heeft een aangename geur.

toepassingsgebied

Voor het reinigen en het verzorgen van o.a. dashboard, kunststoffen bekleding van deuren, rubberen strips, banden, bumpers en meer. Ook te gebruiken als bandenglans.

eigenschappen

 • Siliconen-vrij
 • Laat een aangename geur achter
 • Geeft een mooie glans
 • Voorkomt aanhechting van vuil
 • Re-conditioneert kunststoffen en rubbers
 • Waterafstotende werking

RATYL GLASS CLEANER
200 ML

Art.nr. 82000200
EAN: 8719325192117

productbeschrijving

Ratyl Glass Cleaner is een gebruiksklare glas- en interieurreiniger voor het snel en streeploos reinigen van alle waterbestendige oppervlakken

toepassingsgebied

Ratyl Glass Cleaner is te gebruiken op alle waterbestendige oppervlakken zoals bijvoorbeeld melamine deuren, kunststof tafels, kasten en spiegels. Het is bovendien geschikt als interieurreiniger voor voertuigen.

voordelen

 • Verwijdert vlekken en vingerafdrukken
 • Verwijdert zelfs rookaanslag en vliegenvuil
 • Geeft een glanzend en streeploos resultaat
 • Is veilig te gebruiken op alle waterbestendige materialen
 • Is opgebouwd uit biologische afbreekbare grondstoffen

RATYL IRON ACTIVE WHEEL
CLEANER 200 ML

Art.nr. 87000200
EAN: 8719325192094

productbeschrijving

Ratyl Iron Active Wheel Cleaner is een zuurvrije, pH neutrale reiniger speciaal voor het reinigen van remstof en roest op velgen. Ratyl Iron Active Wheel Cleaner gaat een chemische reactie aan met de remstof waardoor het paars kleurt. De remstof is vervolgens gemakkelijk te verwijderen met een sterke waterstraal. Naast het verwijderen van remstof, verwijdert Ratyl Iron Active Wheel Cleaner ook andere vervuiling zoals olieresten.

toepassingsgebied

Ratyl Iron Active Wheel Cleaner enkele minuten laten inwerken. Wanneer het product paars kleurt kan het afgespoten worden met een waterstraal.

eigenschappen

 • Dispergeert vuil en vet
 • Verwijdert remstof
 • Lost roest op
 • Zuinig in gebruik

RATYL TEXTILE CLEANER
200 ML

Art.nr. 88000200
EAN: 8719325192346

productbeschrijving

Ratyl Textile Cleaner is een gebruiksklare, niet-schuimende, snelwerkend reinigingsmiddel voor tapijt, bekleding, stoffering en meubilair. Ratyl Textile Cleaner is geschikt voor het verwijderen van allerlei soorten vervuiling zoals vuilresten van minerale, plantaardige en dierlijke oliën, nicotineaanslag, vet en opgedroogd bloed. Ratyl Textile Cleaner emulgeert de vervuiling, dringt diep in het materiaal door en is geformuleerd met behulp van biologisch afbreekbare grondstoffen.

toepassingsgebied

Voor het reinigen en ontvetten van meubilair, (be)kleding, vloerkleden, tapijt, stoffering en andere materialen. Geschikt voor elk type stof en materiaal.

eigenschappen

 • Vrij van gevarensymbolen
 • Volledig biologisch afbreekbaar
 • Uitstekende reiniging en ontvetting
 • Klaar voor gebruik
 • Niet corrosief
 • Milieu- en materiaal vriendelijk
 • Niet vlambaar
 • Multifunctioneel toepasbaar

RATYL TYRE CARE
200 ML

Art.nr. 89000200
EAN: 8719325192391

productbeschrijving

Ratyl Tyre Care geeft aan matte bumpers, banden een nieuw uiterlijk en een uitzonderlijke glans, tevens verwijdert het product vervuilingen en verzorgt het o.a. dashboard , kunststoffen bekleding van deuren, strips, rubber en alle kunststoffen aan de buitenzijde. Ratyl Tyre Care is niet plakkerig en heeft antistatische eigenschappen , waardoor vuil minder snel aan het behandelde oppervlak hecht. Ratyl Tyre Care is uitzonderlijk weerbestendig. Kan ook gebruikt worden voor het behandelen van vinyl in het interieur en het behandelen van gereinigde koude motoren. Ratyl Tyre Care heeft een  aangename geur.

toepassingsgebied

Ratyl Tyre Care is te gebruiken op alle kunststof- en rubberdelen in en buiten de auto. Niet gebruiken op het stuur en de rubbers van de voetpendalen.

RATYL DETAIL SPRAY
200 ML

Art.nr. 85000200
EAN: 8719325192247

productbeschrijving

Ratyl Nano-Detail spray is een fris geparfumeerd en een effectief product voor het plaatselijk stralend maken van de lak. De Ratyl Nano-Detail spray heeft tevens een water, – vuil en stof afstotende en beschermende werking.

toepassingsgebied

Ratyl Nano-Detail spray onderhoudt uw lak nadat deze is schoongemaakt. Voor het gemakkelijk weghalen van stof, vingerafdrukken, zeemstrepen, watervlekken en lichte vervuilingen.

eigenschappen

 • herstelt de lak
 • geeft een diepe glans
 • verwijderd eenvoudig vervuiling zoals vet- en vingerafdrukken
 • heeft een beschermende werking
 • heeft een water-, vuil en stofafstotende werking