Bougie Grease

Ratyl Bougie Grease
binnenkort verkrijgbaar!

Ratyl Bougie Grease is een uitmuntend smeervet op basis van een hoogwaardige basisolie. De zorgvuldig gekozen samenstelling maakt dat dit vet een sterke vermindering bereikt van de wrijving tussen over elkaar glijdende oppervlakken van bijvoorbeeld metalen, kunststoffen en elastomeren.

Ratyl Bougie Grease zorgt voor een zeer langdurige smering van uw toepassing, ook bij hoge temperaturen zonder verdamping van de basisvloeistof en/of het opbouwen van harsachtige bestanddelen. Hierdoor worden vastlopers vermeden.
De unieke smering die dit product biedt, zorgt voor een reductie van onderhoud en kosten. Dit product bevat geen as en laat dan ook geen sediment achter tijdens gebruik. Daarnaast is dit product bestand tegen water, zuren, logen, organische chemicaliën en tegen langdurige blootstelling aan zeer hoge temperaturen.

TOEPASSING

Voor bougies waarbij het keramische gedeelte glad is adviseren wij het keramische gedeelte in te vetten, dit om schade aan de bobine bij de volgende vervanging te voorkomen. Bij voorkeur niet gebruiken op het metalen deel van de bougie. Daar zijn andere producten voor beschikbaar.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet mengen met andere producten. Pas het product toe met behulp van de bijgeleverde kwast.