Anti Gravel Coating Black 500 ml

10.77 incl. BTW

Download het productblad

Artikelnummer: RT-A-AGC-500 Categorie:

Beschrijving

Algemeen

Ratyl Anti Gravel Coating Zwart is een overspuitbare anti steenslag coating die een langdurige bescherming biedt aan de onderkant en zichtbare carrosserie onderdelen van voertuigen tegen corrosie en grind. Ratyl Anti Gravel Coating Zwart is opgebouwd uit een synthetische en rubberen hars. Ratyl Anti Gravel Coating Zwart geeft na applicatie een fraaie blijvende elastische en overspuitbare film. Deze film beschikt over geluiddempende en slagvaste eigenschappen.  Verder kan de Ratyl Anti Gravel Coating Zwart druipvrij worden aangebracht en  het kan oververft worden met elk laksysteem. Toepassingstemperatuur tussen de 10˚C en 25˚C

Voordelen

  • Slijtvast
  • Geluiddempend
  • Corrosiewerende werking
  • Slagvast
  • Blijvend elastisch

 Toepassing

Voor langdurige bescherming van dorpels, wielkasten, brandstoftanks, sub-frames, bodemplaat en overige chassisonderdelen.

Verwerking

De te behandelen delen dienen vooraf te worden ontdaan van vuil, olie, vet en roest tot deze schoon en droog zijn. Spuitbus voor gebruik goed schudden. Spuit een gelijkmatige laag op het object of oppervlak dat u wilt bedekken. Aanbevolen laagdikte 0,5mm. Breng minimaal 2 laagdiktes aan.

Voordat het over geverfd wordt, dient de coating volledig droog te zijn. De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en de aangebrachte laagdikte.

Om verstoppingen van de sproeikop te voorkomen dient u het product na gebruik omgekeerd door te spuiten totdat er alleen maar gas uit komt.

Verwijdering

Ratyl Anti Gravel Coating Zwart kan worden verwijderd met een aromatisch oplosmiddel.

Verkrijgbaar in

Spuitbus 500 ml

Kleur

Zwart

Veiligheidsaanbevelingen

Zie veiligheidsinformatieblad