Radiator Degreaser 250 ml

14.94 incl. BTW

Download het productblad

Artikelnummer: 12659070 Categorie:

Beschrijving

Algemeen

Ratyl Radiator Degreaser is een ontvettend koelsysteemadditief voor de professionele gebruiker. Radiator Degreaser emulgeert sludge en olie-achtige afzettingen in het keolsysteem ten gevolge van lekkage van de warmtewisselaar, een lekke koppakking of cavitatie van cillinderbussen.

Radiator Degreaser is veilig voor rubber- en kunststofonderdelen, oplosbaar in water en volledig biologisch afbreekbaar.

Ratyl Radiator Degreaser is ontwikkeld voor, en alleen bedoeld voor de professionele gebruiker. Gebruik dit product niet zonder technische kennis van het koelsysteem!

Een dosering van 250 ml is geschikt voor 6 tot 8 liter koelvloeistof.

Eigenschappen

  • Emulgeert olie & sludge
  • Ontvet het gehele koelsysteem na het aftappen
  • Herstelt de warmteoverdracht van het koelsysteem
  • Voorkomt aantasting van de kunststof onderdelen en impellers
  • Reinigt de lamellen van intercoolers en radiateurs

Gebruiksaanwijzing

Alleen bedoeld voor professioneel gebruik. Een dosering van 250 ml toevoegen aan de koelvloeistof van uw systeem. Open de kachelkraan en vervolgens de motor op bedrijfstemperatuur brengen. Zorg ervoor dat de circulatie in het koelsysteem goed op gang komt. Laat vervolgens de motor nog 20 min. stationair draaien. Tap vervolgens het systeem af en spoel het goed door met water totdat er niets meer mee komt. Afvullen met nieuwe vloeistof en een dosering Radiator Treatment toevoegen.

Verkrijgbaar in

250 ml