Oil Flush 250 ml

18.39 incl. BTW

Download het productblad

Artikelnummer: 12157050 Categorie:

Beschrijving

Algemeen

Ratyl Oil Flush is een sterk geconcentreerde reinigingstoevoeging voor motoren en versnellingsbakken. Ratyl Oil Flush wordt aan de olie toegevoegd en reinigt alle met olie vervuilde onderdelen, verwijdert roet inclusief bezinksels en maakt het oliesysteem volledig schoon.

Ratyl Oil Flush garandeert, bij regelmatig gebruik, een schone en optimale verbranding in de motor, en een goed functionerende versnellingsbak. Na de olieverversing adviseren wij de Ratyl Ceramic Additive voor een optimale motorbescherming.

Ratyl Oil Flush reinigt onder andere de nokkenas, cilinderwanden, zuigerveergroeven en hydraulische klepstoters. Door gebruik te maken van Ratyl Oil Flush worden ook verschillende lakafzettingen opgelost die zich op verschillende plekken in de motor bevinden. Als gevolg van de reiniging is er minder vervuiling van het carterventilatiesysteem en zal er een afname zijn van Blow-by gassen en minder druk voor het roetfilter en de katalysator.

Eigenschappen

  • Verwijdert roet en vervuiling
  • Reinigt motoren en versnellingsbakken
  • Zorgt voor een schonere verbranding
  • Vermindert de CO2 uitstoot
  • Optimaliseert de versnellingsbak
  • Vermindert blow-by gassen
  • Verwijdert ingedikte olie, black en white sludge
  • Vermindert olieverbruik
  • Reinigt stuurbekrachtigingen

Toepassing

Ratyl Oil Flush is te gebruiken in alle benzine- en dieselmotoren met of zonder turbo en in alle soorten transmissievloeistof. Het product is het meest effectief indien het direct voor een olieverversing wordt gebruikt. Voor een optimale werking dient het systeem ten minste 15 minuten te draaien voor de verversing. Na de olieverversing bevelen wij u Ratyl Ceramic Additive te gebruiken.

Wanneer u Ratyl Ceramic Additive gebruikt na de reiniging met Ratyl Oil Flush, wordt het brandstofgebruik gereduceerd en de prestatie geoptimaliseerd, ook bij oudere wagens.

Gebruiksaanwijzing

De juiste dosering toevoegen aan de motorolie, versnellingsbakolie of stuurbekrachtigingsolie.

1 keer 250 ml Ratyl Oil Flush toevoegen tot een maximum van 4 liter olie.

2 keer 250 ml Ratyl Oil Flush toevoegen vanaf 4 liter tot een maximum van 8 liter olie.

Daarna ca 15 – 20 minuten (of 30 km) rijden. Of laat de motor onder af en toe een  verhoogt toerental ca 60 minuten draaien.

Vervolgens de olie aftappen en een nieuw oliefilter plaatsen, dan de nieuwe motorolie toevoegen.

Verkrijgbaar in

250 ml